Datum van publicatie:

Gisteren, woensdag 8 juni 2022, was het JKF/KFA Congres 2022 met als thema ‘Kansen voor participatie’. De dag zat vol met presentaties waarin kennis en visie werd gedeeld over de toekomst van de kinderrevalidatie en was er ruimte om de netwerken binnen de kinderrevalidatie in Nederland te versterken en te verbinden.

Ook het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht was goed vertegenwoordigd. Jan Willem Gorter was een van de sprekers. Op de inspiratiemarkt waren stands omtrent fysieke gezondheid bij kinderen (Olaf Verschuren), fysieke revalidatie bij kinderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) (Christiaan Gmelig Meyling) en PERRIN Next Step en Partnerschap in RevalidatieOnderzoek (PRO) (Maureen Bult, Marjolijn Ketelaar).

Daarnaast was Christiaan Gmelig Meyling genomineerd voor de JKF/KFA Vlogpresentatieprijs en mocht de 3e prijs in ontvangst nemen.

Al met al een geslaagde dag! Veel dank aan het Johanna KinderFonds (JKF) en Kinderrevalidatiefonds Adriaanstichting (KFA) voor de organisatie van dit mooie congres!