Datum van publicatie:

Op 8 en 9 november was het DCRM (Dutch Congress of Rehabilitation Medicine) van de VRA (Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen) in Groningen Er waren 700 deelnemers.

Mattijs Alsem ontving de prijs beste PhD thesis and presentation. Zijn proefschrift: ‘Family Needs and the role of information in paediatric rehabilitation care’ heeft hij op 10 juli van dit jaar met succes verdedigd. Het proefschrift beschrijft het onderzoek van de WWW-wijzer. De WWW-wijzer helpt ouders van kinderen met een lichamelijk beperking met het zoeken naar informatie en het formuleren van de hulpvraag.

Beste oral presentation ging naar Isabel Gosselt, junior onderzoeker. Isabel presenteerde de eerste resultaten van haar onderzoek ‘Feasibility of a Digital Neuropsychological Assessment in patients with acquired brain’.

Verder waren er vanuit het KCRU verschillende mini-symposiums, posterpresentaties en oral presentaties en de afsluitende Keynote van Olaf Verschuren: exercise, nutrition and sleep critical for healthy living.