Datum van publicatie:

Partnerschap in onderzoek- en innovatie vereist vaardigheden van zowel ervaringsdeskundigen als onderzoekers. Daarom bieden we een training aan waarin onderzoekers en ervaringsdeskundigen samen aan de slag gaan om te leren en te ervaren hoe samenwerking in onderzoek in de praktijk gaat; ‘Samenwerken met Ervaringsdeskundigen in Onderzoek en innovatie’(SErvO).

Vorige week is er weer een inspirerende editie van de training ‘Samenwerking met Ervaringsdeskundigen in Onderzoek’ afgesloten. Na de presentatie van prachtige eindproducten om samenwerking te faciliteren hebben alle 13 deelnemers de training succesvol afgesloten.

Een kracht van de training is dat onderzoekers, projectleiders, ervaringsdeskundigen en ervaringsdeskundige ouders samen leren over samenwerking en een product ontwikkelen waarmee samenwerking gefaciliteerd kan worden. Met het voltooien van deze training hebben de deelnemers een grote stap voorwaarts gemaakt in kennis en vaardigheden op het gebied van samenwerking in onderzoek & innovatie. Het docententeam, bestaande uit Karen van Meeteren en Maureen Bult, kijkt terug op een inspirerende editie.

Meer weten over onze training of interesse om deel te nemen?
Kijk op www.kcrutrecht.nl/partnerschap/training of mail Maureen Bult via m.k.bult-4@umcutrecht.nl