DwarslaesieWiki

Dit project is een gezamenlijk project van het Kenniscentrum en DON (Dwarslaesie Organisatie Nederland). De DwarslaesieWiki is een serie webpagina’s waarin de beschikbare wetenschappelijke kennis over dwarslaesie beschikbaar voor gebruikers wordt gemaakt.

Zie voor meer informatie www.dwarslaesie.nl/wiki

Doel/vraagstelling

Doel van de stage is het verzorgen van de informatie voor de Wiki over één van de volgende thema’s: actieve leefstijl, osteoporose, respiratoire aandoeningen, verwerking, depressie, (neuropathische) pijn en partner & kinderen.

Soort project

Literatuurstudie. Verzamelen, ordenen en beschrijven van informatie vanuit verschillende bronnen (wetenschappelijke literatuur, documentatie, andere websites). Dit wordt opgeleverd in de vorm van een scriptie en in het format van de Wiki.

Eindproduct

Website tekst, scriptie (indien van toepassing).

Gewenste studierichting

Gezondheidswetenschappen, bewegingswetenschappen, geneeskunde, psychologie e.d.

Duur

In overleg (minimaal 6 weken)

Standplaats

Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht, het onderzoeks- en innovatiecentrum van UMC Utrecht Hersencentrum en De Hoogstraat Revalidatie

Contactpersoon

Marcel Post: m.post@dehoogstraat.nl

Interesse?

Interesse in deze stageopdracht? Vul dit formulier in en mail het met je CV naar de contactpersoon. Je aanvraag wordt dan door ons beoordeeld. Alleen volledig ingevulde formulieren in combinatie met een CV worden in behandeling genomen. Ben je geneeskundestudent en heb je interesse in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Esther Dekker.