Definiëren van succesvol gebruik armprothese bij kinderen

Het betreft een kwalitatief onderzoek middels een diepte interview met 10-15 jongeren, en even zoveel ouders, met vooraf een korte vragenlijst. De AIOS/student zal zich verdiepen in het onderwerp, bezig gaan met het ontwerpen van de vragenlijsten en interviewvragen en het afnemen van de interviews. De professionals zullen bevraagd worden in een (online) focusgroepbijeenkomst.

Doel/vraagstelling

Doel van het onderzoek is het beantwoorden van de volgende vragen: Wat verstaan kinderen/jongeren, ouders en professionals onder “succesvol prothese gebruik”? Welke factoren moeten meegenomen worden bij de afweging voor de inzet van een armprothese bij kinderen en jongeren met een aanlegstoornis van de arm?

Soort project

Kwalitatief onderzoek

Gewenste studierichting

Revalidatiegeneeskunde, bewegingswetenschappen, gezondheidswetenschappen

Duur

3 – 6 maanden in overleg

Standplaats

De Hoogstraat Revalidatie

Contactpersoon

Floor Verheul
Iris van Wijk, i.v.wijk@dehoogstraat.nl

Interesse?

Interesse in deze stageopdracht? Vul dit formulier in en mail het met je CV naar de contactpersoon. Je aanvraag wordt dan door ons beoordeeld. Alleen volledig ingevulde formulieren in combinatie met een CV worden in behandeling genomen. Ben je geneeskundestudent en heb je interesse in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Esther Dekker.