Valideren vragenlijst over zelfzorg dwarslaesie

De afgelopen 2,5 jaar zijn er bij een grote groep mensen met een recent verworven dwarslaesie (250), vragenlijsten afgenomen gericht op de zelfzorg en zelf-management, bekend als het ZELF DOEN onderzoek. Binnen dit project zijn een groot aantal lijsten afgenomen op verschillende momenten in het revalidatieproces en in het eerste jaar daarna. Als onderdeel van het onderzoek zijn in het kader van de zelfzorgen ook een tweetal nieuwe lijsten ontwikkeld en afgenomen. Omdat het hier nieuwe lijsten betreft is er nu nog niets bekend over de psychometrische aspecten van deze lijsten.

Doel/vraagstelling

Valideren van de twee nieuw ontwikkelde vragenlijsten; Stimulation to Perform Self-Care List en de Motivation for Self-Care List.

Soort project

Validatie onderzoek.

Gewenste studierichting

Een van de psychosociale studierichtingen, kennis van methode van onderzoek en enige statistische kennis sterk tot de aanbeveling.

Duur

3 maanden.

Standplaats

De Hoogstraat Revalidatie

Contactpersoon

Tijn van Diemen i.s.m. Marcel Post
t.v.diemen@dehoogstraat.nl

Interesse?

Interesse in deze stageopdracht? Vul dit formulier in en mail het met je CV naar de contactpersoon. Je aanvraag wordt dan door ons beoordeeld. Alleen volledig ingevulde formulieren in combinatie met een CV worden in behandeling genomen. Ben je geneeskundestudent en heb je interesse in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Esther Dekker.