Focusgroep

Oud revalidanten gezocht voor het onderzoek ‘Meten van Uitkomsten van Revalidatie’

Voor het onderzoek Meten van Uitkomsten van Revalidatie organiseren wij in het voorjaar van 2019 een aantal focusgroep discussies. Voor deze bijeenkomsten zijn wij op zoek naar deelnemers.

Het onderzoek heeft als doel om uitkomsten van revalidatie te meten en de meerwaarde van revalidatie in kaart te brengen. Het uiteindelijke doel is om kwaliteit zichtbaar te maken en deze te optimaliseren.

We willen graag spreken met mensen die ervaring hebben in de revalidatie. Wat we te weten willen komen is wat mensen in de revalidatie belangrijke aspecten vinden als uitkomsten van revalidatie. Onder andere gericht op participatie of zelfredzaamheid.

Dit gesprek willen we graag voeren door middel van een groepsinterview met 6 tot 8 personen. Dit ongeveer 2 uur durende gesprek zal eenmalig plaatsvinden in Utrecht, reiskosten worden vergoed. Datum en tijd worden later, afhankelijk van beschikbaarheid, vastgesteld. Om mee te doen aan een groepsinterview hebben we de volgende criteria opgesteld:

– U heeft een klinisch of poliklinisch revalidatietraject gevolgd in de periode tussen 2012 en 2016.
– U bent gediagnostiseerd met een van de volgende aandoeningen:

  • Dwarslaesie
  • Een spierziekte
  • Een beenamputatie
  • Hersenletsel
  • Chronisch pijn
  • Kanker
  • Overige neurologie

– Ten tijde van de revalidatie was u op een leeftijd van minimaal 18 jaar oud.
– U heeft een goede beheersing over de Nederlandse taal.

Wilt meedoen? U kunt zich aanmelden door uw gegevens hieronder in te vullen. Er wordt dan telefonisch contact met u opgenomen. Lees voor het aanmelden deze informatiebrief goed door. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Tanja Mol: t.mol@dehoogstraat.nl / 030-256 1491.

Aanmelding Focusgroep